dimecres, 29 de desembre del 2010

Ciutadans i el suposat no nacionalisme.

Després de seguir els articles que escriu setmana darrera  setmana el regidor de Ciutadans Isidoro Serrano Carmona podem veure com enarborant la bandera del no nacionalisme critica tot allò que és català.
Posem les coses clares i diguem la veritat d'una vegada per totes,ciutadans és un partit nacionalista espanyol i defensa els interessos única i exclusivament de la comunitat castellanoparlant a Catalunya.Vostès no són ni de dretes/esquerres/centre vostès només són espanyols i això cal que ho diguin.El regidor en qüestió és dedica cada setmana a criminalitzar totes les accions de govern de la Generalitat o les que és fan al consistori municipal que tingui relació amb la protecció de la cultura autòctona d'aquesta comunitat.
Des del meu blog vull deixar ben clar que ciutadans és un partit que és dedica a trencar la cohesió social del territori català així com també a promoure l'apertheid cultural a Catalunya promovent la separació cultural a les escoles.Ciutadans és un partit que lluita per marginar la llengua catalana i que introdueix polèmiques lingüístiques amb fins electorals.
Ciutadans és un partit que criminalitza al més pur estil  Intereconomia una opció democràtica com és la independència.
Considero que ciutadans enganya al seu electorat ja que adopta el paper de formació que és contraria als nacionalisme promovent de forma molt clara el nacionalisme espanyol,per a mi això és enganyar.Aquesta tàctica és degut a que son conscients del rebuig social que hi ha a Catalunya envers l'espanyolisme.
Per ultim dir a Ciutadans i a tots els seus votants que no és el mateix que et prohibeixin parlar una llengua que, t'obliguin a aprendre una llengua.
I com diuen en castellà:aunque la mona se vista de seda mona se queda!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada