dijous, 14 de novembre del 2013

On és la Cup de Sant Boi?


Aquesta pregunta l’he sentit en boca de molta gent, gent que precisament tampoc és que ens tingui massa estima, sovint també la fan en to de mofa o burleta. No ens importa gaire que puguin pensar els que se’ns mofen o ens volen mal, certament no veuen ni veuran el que nosaltres veiem i el que poc a poc construirem.
Nosaltres seguim on érem, com hem i he explicat sovint nosaltres no ens movem per interessos personals, electorals ni mitjançant l’ús de la demagògia barata, no ens dediquem a formar govern amb partits que porten trenta anys al govern per cobrar uns grans sous i presumir de joventut. Tampoc ens dediquem a embrutar la reputació d’aquells que venen a guanyar-se la vida i a procurar un futur millor per als seus fills,no critiquem la banca i després treballem a una cèntrica oficina de bankia a la ciutat.
Nosaltres parlem de coherència de lluita i de construcció de moviment en favor de la lluita obrera i de l’alliberament nacional i de gènere, el nostre objectiu no és estar present en les representacions teatrals en que s’han convertit els inoperants consells de barri. Tampoc ho és anar als plens a fer-nos veure i a legitimar el seu sistema de participació antidemocràtic.
El nostre objectiu és teixir complicitats entre tots els sectors populars de la ciutat i lluitar per la consolidació d’un moviment polític que faci possible un canvi polític i social a Sant Boi, que faci fora d’una vegada per totes al PSC-ICV-EUIA i que doti al conjunt de la classe treballadora dels mitjans de producció.
Nosaltres dipositem esforços en la consolidació del projecte del Casal Cultural Popular El Baluard amb el que pretenem promoure l’esperit crític mitjançant activitats lúdiques i culturals, nosaltres som part en l’autoorganització dels més joves al carrer i als instituts.
Així doncs dir a tots aquells que fan mofa i befa, que som aquí i aquí seguirem sempre enfront vostre, amb les idees molt clares per la construcció del socialisme i per la independència,contra el feixisme,ni a la Coope ni enlloc.
NO PASSARAN!!!!