dijous, 20 d’octubre del 2011

Desmentir i no deixar-se trepitjar.

En primer lloc vull donar les gràcies per totes les mostres d’afecte i suport rebudes durant els darrers dies i en concret ahir al matí davant dels jutjats.
Davant d’un problema sempre hi ha dos opcions, una és mantenir-se al marge i no fer res i l’altra és intentar resoldre’l. Un d’aquests problemes al meu entendre i per al de molta gent és l’aparició d’un partit polític que es dedica a crear conflictes socials d’on no hi ha, i que al més pur estil alemany de principis del segle XX assenyala com a culpables a aquells que pateixen de forma més crua l’actual crisi.
No és cert que l’estat espanyol o la generalitat doni ajudes als immigrants, la Generalitat i l’estat espanyol dóna ajudes en funció de la renta mínima de cada persona o família. No és cert que si una persona nascuda aquí, per aquest sol fet ja se li negui una ajuda. Amb això què vull dir? Doncs que les ajudes no es donen en funció de l’origen de les persones sinó dels ingressos que reben.
Una persona no pot ser considerada com a immigrant durant tota la seva vida i això no ho dic només jo, sinó que ho diu el diccionari; una persona deixa de ser immigrant un cop el seu procés migratori ha finalitzat. Per tant, un cop les persones formen part de la nostra societat ja han de ser considerades com a iguals a nosaltres. Si això passés i es donessin papers i per tant, deures i obligacions a totes les persones que arriben aquí, discursos com els de certs partits deixarien d’existir.
No és cert que PxC hagi aconseguit que un bar o restaurant pagui menys per una taula o una cadira, l’únic que ha aconseguit és que el pagament es faci de forma trimestral i no pas semestral com abans, fet que és una millora per al gremi de restauració. Això és possible perquè els que governen ho permeten.
No és cert que gràcies a PxC és faci efectiu el desdoblament del CAP de Marianao alhora que tampoc és cert que gràcies a ells és construeixi un nou CAP a la Cooperativa.El que és cert és que el darrer govern de la Generalitat va aprovar la construcció d'aquests nous equipaments i que l'Ajuntament fa dos plens va exigir la realització d'aquest compromís. 

La llibertat d’expressió existeix i existirà per moltes denúncies d’injúries que es realitzin, la llibertat de posar un cartell que no falta el respecte a ningú no me la traurà ni tu, ni cap jutge, vagi al provincial o torni cap a Sant Boi per ser jutjat com a simple delicte de faltes. No s’ha d’oblidar que els 4 membres de la CUP som innocents o com diria el teu führer, rates de cloaca innocents.
Suposo que sabràs que führer en català vol dir líder, ho dic més que res perquè no truquis al teu advocat ja que utilitzar aquesta paraula no és un fet denunciable.
D’altra banda, també m’agradaria dir a les forces de seguretat municipals que jo no sóc cap assassí ni cap delinqüent. Ben al contrari, jo sóc una persona compromesa amb el meu poble i amb les entitats i moviments socials que el composen. És per això que no cal que pateixin pel meu comportament als plens ja que sempre ha sigut molt correcte i així serà sempre. Jo faig política, la demagògia i l'hipocresia la deixo per als mediocres i per als oportunistes.

1 comentari:

  1. "ho dic més que res perquè no truquis al teu advocat ja que utilitzar aquesta paraula no és un fet denunciable"
    m'ha encantat tot i que..mai se sap!

    ResponElimina