dilluns, 12 de novembre del 2012

Hipòcrites,no us volem.


De tant en tant sentim parlar a suposats personatges que és consideren d'esquerres o lluitadors incansables en favor de les llibertats i de la justícia social. Però si observem bé la realitat ens adonarem que realment no són ni el primer ni el segon. Aquests tipus de personatges que estan més interessats en el seu creixement i interès personal que no pas en el benestar del conjunt de la societat, acostumen a engreixar les files de partits com icv,psc i erc, així com també te’ls pots trobar a sindicats com CCOO i UGT.
El més grotesc de tot és la seva actitud envers dels moviments d'organització popular i anticapitalistes , la seva actitud acostuma a ser xulesca i alliçonadora, sempre acostumen a repetir frases del tipus;
-No és pot ser més purista que el Papa, perquè sinó no es fa res.
-Quan arribeu al poder fareu el mateix que nosaltres home.
-Jo a la teva edat també era així.
-Amb els anys aniràs evolucionant.
-jo vaig ser un revolucionari antifranquista eh!
-si no fos per nosaltres encara retallarien més.
- a nosaltres ens encanta que hagi sortit un partit com la CUP, estem molt contents som companys de lluita.
I tantes i tantes frases que deixen anar.........
Vosaltres els trepes, sou els culpables de la desafecció per la política, sou els culpables de l’abstenció, els que vareu començar la política de retallades en educació,els que vareu aplicar el pla Bolonya i la mercantilització i al·litització de l’ensenyament universitari. Ara en canvi reclameu la baixada de taxes, tard i vergonyós.
Sou els que un dia vareu dir que éreu d'esquerres i de debò, al mateix temps reprimíeu a tots els estudiants que lluitaven en favor d'una universitat pública,gratuïta de qualitat per a tothom.
Els que vareu acceptar la temporalitat en el mercat laboral, els que vareu legalitzar les empreses de treball temporal, els que vareu signar l’entrada a la UE i la pèrdua de sobirania i drets per part del poble. Sí, vosaltres els que ara reclameu en període electoral tantes i tantes coses, els que dieu ser d'esquerres perquè un dia ja molt llunyà veu fer quelcom en favor de les classes populars, però sempre pensant en quina cadireta podríeu ocupar en un futur.
Vosaltres els hipòcrites sou els que convoqueu vaga per tal de rentar la vostra imatge, més condicionats per la convocatòria a nivell europeu que no pas per iniciativa pròpia. Si els CCOO,UGT,ICV,sou ninots al servei de les elits financeres, primer signeu les retallades i les renuncies i després convoqueu una vaga en contra del que heu signat.
Per què totes les vagues que feu són per protestar contra les retallades,per què mai convoqueu una vaga per guanyar drets?
Per què no heu convocat una vaga indefinida?
Per què teniu més alliberats que afiliats?
Per què poseu els interessos del sindicat i personals per sobre de els dels treballadors?
La resposta és dura però senzilla, perquè sou uns titelles que legitimeu a la patronal, atureu les protestes i les accions en contra de les rebaixes als convenis col·lectius, en definitiva perquè CCOO i UGT sou els primers enemics de la classe treballadora i del conjunt dels treballadors i aturats d'aquest país.
I nosaltres què?
Nosaltres som els i les  que estem farts d'aguantar les vostres mentides i les vostres lliçons de democràcia, som els i les  que ens hem cansat de treballar amb contractes temporals i un sou de merda. Som els i les que estem cansats de les polítiques en favor de les elits econòmiques i al servei del capital, els que estem cansats de pagar i veure com desmunteu l’estat del benestar, som els i les que denunciem els casos de corrupció a la sanitat pública catalana, som els i les  que hem denunciat l’especulació urbanística, en definitiva nosaltres som el poble i ho volem tot.
Tot menys a hipòcrites com vosaltres.
Pd: si algú és sent ofès, que no em pregunti a mi, tan sols cal que analitzi la seva consciència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada