dijous, 28 d’abril del 2016

La meva primera transpirinenca, preparació i exposició de la ruta.

El gran somni de tot cicloturista és el de coronar totes les grans cimes que han marcat i marcaran grans fites en la història de la prova reina per  excel·lència, el Tour de França. Precisament amb el propòsit d'assolir aquest somni, el meu amic Àlex i jo marxarem divendres dia 6 de maig cap a Irún, amb la missió de travessar de mar a mar els Pirineus.
La excusa és anar del mar cantabric fins al mar mediterraní però l'objectiu real és el de rodar per les carreteres que pugen cimes i cols com els del Tourmalet, Aubisque, Marie Blanque, Aspin etc. 
La idea és realitzar la ruta en set etapes deixant-nos dos o tres dies de marge per sí el cansament o les condicions climatològiques ens impedeixen continuar. 
Tot seguit podreu veure les etapes, cal destacar que la ruta està dissenyada per Luís de ciclored.com, nosaltres l'hem agafat d'internet i ja ens la hem fet nostra. 
Si mirem cada una de les etapes és per posar-se a plorar però no afrontem aquest repte amb por sinó que ho fem amb valentia, determinació i sobretot amb el convenciment  que patirem i gaudirem com mai.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada